Gregoire & Zoon

De onderneming is van familiale aard en is sinds enkele jaren aan zijn derde generatie toe. Zij groeide uit van een éénmanszaak tot een voor de sector vrij grote zaak en is zowel actief op de projectenmarkt als in de privé-sector. Van woningen tot winkels en kantoorruimtes, we creëren steeds met de juiste materialen en kleuren een aangename omgeving.

Onze activiteiten bestaan grotendeels uit traditioneel schilderwerk, maar ook behangwerk, het plaatsen van vloerbekleding, gordijnen, overgordijnen en lamellen behoren tot onze activiteiten. Wij voeren ook buitenschilderwerken uit en geven hierop 10 jaar garantie (een garantiecertificaat wordt aan u bezorgd). Er wordt extra aandacht besteed aan de ondergrond. Pas na een grondige analyse hiervan worden diverse producten voorgesteld. Oude herenhuizen met kapotte moluren worden in hun oorspronkelijke staat hersteld. Ook behandelen wij houtwerk.

Wij werken enkel met gerenommeerde fabrikanten van verven. Hierdoor zijn wij en u verzekerd van een degelijk product en de daaraan verbonden uitstekende kwaliteit van het geleverde werk!

Tevens dragen wij ons steentje bij wat betreft milieuzorg. Indien de toepassing zich leent, maken wij graag gebruik van verf op waterbasis.

Waarvoor kan je terecht bij Gregoire & Zoon?